HUI ALGUN TRO,DEMÀ ALGUNS RUIXATS⛈️🌦⛅️⛅️⛅️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️

Bon dia!!! Res important en quant a canvis significatius a l’oratge al nostre territori. Tan sols aquesta vesprada tenim risc d’alguna tempesta aïllada als Ports que no descartem que siga localment forta,mentre demà podrem tindre algun ruixat sobretot pel mati a les comarques més litorals I centrals de la província de València I nord d’Alacant. Les temperatures baixen un poc,però no és refieu.

CAP DE SETMANA DE CALOR

Cap de setmana on les temperatures remuntaran i tindrem valors de nou per damunt dels 35°C,ara bé mentre el model Europeu veia una pròxima setmana prou calorosa,ara mateixa i segons les últimes eixides afluixen prou la calor donant una setmana que ve prou suportable,però el model Americà segueix apostant perquè la pròxima setmana la dorsal Africana agafara gustet a la península I deixarà valors calorosos al Mediterrani. Qui guanyarà?

Ho seguim i actialitzarem cada dia o almenys Nando si que ho farà,espere que m’acompanyeu.

Comparteix
Anunci
Anunci