Per Nando

28/06/2022

I DESPRÉS DE LES TEMPESTES? ⛈️⛈️⛈️⛈️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️

Meteo

Destacats
Font Avamet.

Bon dia,registres molt importants els que es donaven ahir al nord del territori i on van caure més de 50 mm en menys d’una hora a poblacions Vila-real i molt prop d’eixos valors a moltes poblacions Castellonenques. Després eixes tempestes anaven desplaçant-se cap al sud I afectant zones de la província de València inclús deixaven algunes granissades en alguns punts.

A partir de hui l’oratge s’estabilitza per complet I com heu pogut comprovar al satèl·lit la nuvolositat que deixava ahir les tempestes ja s’ha retirat del nostre territori. Per tant a partir dels proxims dies la calor anirà també a més i si els models contemplen les mateixes eixides les pròximes jornades podem dir que tant el final d’aquesta setmana com la setmana que ve podrem parlar d’oratge estable i predomini de la calor a tot el territori Valencià. Una calor que vindrà produïda per una massa càlida d’orige Saharià.

Per tant i en resum,encara que hui de mati en algunes poblacions inclús faça frescor,la tendència es a que l’estiu continua ven viu i ho comprovareu durant la setmana.

Fins demà.

Santi Moltó. L’Alcúdia
Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando