Per Nando

27/06/2022

ATENCIÓ HUI ALS RUIXATS I LES TEMPESTES I POSSIBLE PEDRA⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Meteo

Destacats

model Arome
avisos aemet

MAPA DE SIMBOLS

Bon dia!!! Dia rebolicat i on parlarem de noves tempestes al nostre territori,peró abans durant el mati sembla i segons el model Arome tindrem alguns ruixats que entraran de mar cap a terra i podran afectar les comarques més litorals I centrals del territori. Però estarem atents aquesta vesprada perquè serà una vesprada moguda amb el creixement de tempestes que segons el model Harmonie només les veu creuar pel nord de València I Castelló,però jo vaig a fiar-me del model Arome I com veu aquest model aquestes tempestes també afectaran les comarques de la Diània ( sud de València I nord d’Alacant) precaució perquè les tempestes podran ser localment fortes I anar acompanyades de fortes ràfegues de vent i la temuda pedra.

El que queda de setmana la estabilitat serà la predominant i ja estic fixant-me amb la possibilitat de una nova irrupció càlida cap a finals de setmana i que també podrà deixar una pròxima setmana força calorosa.

Be aquesta vesprada farem seguiment de les tempestes i vorem finalment per on acaben passant.

Fins la vesprada.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando