Per Nando

26/06/2022

ATENCIÓ DEMÀ A LES TEMPESTES I A LA PEDRA⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Atenció demà a les tempestes perquè sembla que encara que seran molt irregulars,allà on es formen donaran que parlar per un fenomen poc agradable per a la gent del camp i es que es molt possible que demà la pedra de nou aparega en aquestes tronades. Segons Aemet sembla que afectarien l’interior de Castelló,però si ens fixem en el model Arome ( un model per a mi amb alta fiabilitat) sembla que les comarques més centrals també podran rebre una mascleta demà de vesprada.

RESTA DE SETMANA.

La resta de la setmana serà estable,però ja estic al aguait de la forta calor que sembla que ens afectarà de nou a partir del pròxim cap de setmana, l’aire càlid saharià ens vol abraçar i deixarà cap a últims de setmana de nou valors molt càlids a bona part de la península inclòs el Mediterrani.

Però primer atents a les tempestes de demà i vorem per on acaben passant.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando