Per Nando

25/06/2022

ATENCIÒ!!! DE NOU DILLUNS AMB TEMPESTES ⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Meteo

Destacats

Bona vesprada,de nou, tindrem que estar pendents el pròxim dilluns perquè degut a l’aire fred en altura tindrem la inestabilitat suficient per a que a partir de migdia o vesprada ceeixquen nuclis de tempesta arreu del nostre territori i que podran ser localment forts I acompanyats de granís. Per tant aquesta situació anirem seguint-la de ben aprop durant el dia de demà també.

FORTA CALOR PER A FINALS DE SETMANA

I si els models no és desvien massa a partir d’última de setmana podrà entrar amb força una massa prou càlida d’orige Africà i que podrà portar bona cosa,de calor de nou a bona part de la península,incluit el nostre territori.

Demà tornarem amb la previsió i amb la actualització dels models mesoescalars que voran més clares les possibles tempestes de dilluns i la seua intensitat.

Fins demà.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando