Per Nando

24/06/2022

ALGUNS RUIXATS PER A DILLUNS!!!⛈️?⛈️?⛈️?⛈️?⛈️

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Continuarem amb oratge estable durant tot el que queda de setmana,però el dilluns tindrem alguns canvis,ens entra més aire fred en altura i això comportarà un augment de la inestabilitat que podrà portar algunes pluges o inclús algunes tempestes al nostre territori. Situació que anirem seguint estos dies per a vore cap a on van centrant els models aquestes precipitacions.

RESTA DE SETMANA

En general estable,però amb la mica de l’aire fred en alçada que continuarà bambant per la península es possible que de nou entre dimecres I dijous pugam parlar de noves precipitacions molt irregulars,situació que també anirem seguint i informant.

Això sí sembla que de cara la recta final de la pròxima setmana la calor anirà a més i la estabilitat estarà més present a les nostres comarques amb la retirada de eixa mica d’aire fred.

Anem informant.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando