Per Nando

23/06/2022

TORNARAN LES TEMPESTES LA PRÒXIMA SETMANA? ⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Meteo

Destacats

Bon dia,continuarem amb oratge estable I assolellat al territori Valencià durant tota la setmana. Ara bé mentres els models ahir veien que la pròxima setmana teniem probabilitat de que podria ser estable i calorosa,ara mateixa els models no ho tenen tan clar i aposten perquè podria entrar de nou aire fred en altura a la península Ibèrica amb la possibilitat de noves tempestes de cara mitjans setmana. Tot açò seria causat per un Anticicló potent situat a l’Atlàntic I un altre molt potent a l’est Europeu i que els dos junts podríem fer que l’aire fred i la inestabilitat podria tornar a visitar el nostre territori.

Parlem de tendències,però sabeu que a Meteopoble. Nando sempre li agrada seguir i avançar el que puga passar,per tant seguiment i anirem veient si es confirma aquesta opció que veuen a hores d’ara els models principals.

Fins demà.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando