Per Nando

21/06/2022

JA TRONA⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️???????????

Meteo

Destacats
imatge d’ara mateix a Castelló Ribera Alta. Imatge de Davinia.

Creuant la línia de tempestes just a les 20 hores que estava més o menys previst,tempestes que localment són fortes i no descartem que puguen vindre acompanyades de pedra i ratxes fortes de vent. Com veieu amb una mica d’aire fred en alçada ara en estiu les tempestes poden set virulentes i inclús són propicies per a la possibilitat de formació de tornados com el cas d’Alcañiz.

A partir de demà tornem a la tranquilitat atmosfèrica,per tant hui ja no hi haurà més previsió del seguiment de les tempestes a la web,la feina mana i tenim que currar,però em apenes unes hores haurà passat tot.

Bona nit i fins demà ⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️????

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando