Per Nando

21/06/2022

ATENCIÓ!!! HUI TEMPESTES ⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Meteo

Destacats
Avis Aemet.
model Arome

Bon dia!!! Hui si que esperem que els ruixats i les tempestes façen acte de presència a partir d’aquesta vesprada a bona part del territori Valencià,això sí descartem la part sud de la província d’Alacant que sembla que allí pràcticament ni s’enteraran i on hores d’ara tenen més probabilitat de produir-se es la provínciadeValència i Castelló. Atenció aquestes tempestes perquè podran ser localment fortes i anar acompanyades de granís,però com sempre parlem de tempestes i les tempestes són una loteria,on en un lloc pot fer molt i al poble del costat pràcticament ni s’enteren.

PRÒXIMS DIES?????????

Amb l’observació dels últims models la previsió per als pròxims dies és prou tranquila a partir de demà on tindrem pràcticament el cel assolellat llevat d’alguns núvols puntuals i temperatures màximes que en les zones més càlides del territori podran aplegar fins els 32°C.

LA DORSAL AFRICANA BAMBANT PEL MEDITERRANI

Sembla que la pròxima setmana la dorsal Africana continuarà pel Mediterrani a diferència de la setmana passada que la teníem ancorada a tota la península ibèrica provocant l’onada de calor. Per tant sembla que podríem tindre més calor a tota la façana Mediterrània que a la resta de la península i eixa dorsal càlida afavorirà que continue escalfant-se el Mediterrani.

Però està vesprada toca seguiment per vore per on van creuant aquestes tempestes i si finalment la pedra fa malbé algun indret.

Fins la vesprada.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando