Per Nando

20/06/2022

ATENCIÓ!!! HUI I DEMÀ,TEMPESTES ⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Meteo

Destacats
Evolució temperatures a 850hpa pròxims dies

Bon dia!!!! Aquesta setmana no serà tan calorosa com la passada,però això no vol dir que no farà calor,en farà,però menys encara que les màximes podran superar els 32 °C en els observatoris més habituals i càlids del territori. Com veieu la massa africana que ens va afectar la setmana passada no tindrà tanta força i per tant aliviara eixa forta calor a bona part del territori peninsular.

ATENCIÓ A LES TEMPESTES

HUI

Matí assolellat el que tindrem el dia de hui,però atenció aquesta vesprada perquè creixeran nuclis de tempesta que afectaran sobretot l’interior de València I Castelló i inclús podrien tocar algun punt de les serres de la Diània ( sud de València I nord d’Alacant) aquestes tempestes podran ser d’intensitat forta i anar acompanyades de granís.

DEMÀ

Mapa isobaric.
Model Europeu
Avisos Estofex

Demà el dia també començarà prou tranquil,però amb l’aire fred en altura més aprop de nosaltres incidirà per a que de cara la vesprada les tempestes puguen créixer amb més energia que el dia de hui i afectar a més llocs,podran ser generals i de curta durada,però allà on descarreguen ho poden fer amb molta intensitat i portar ràfegues fortes de vent i la temuda pedra. Estofex ens fica en nivell 2 per eixes tempestes que podran ser severes a molts llocs del territori Valencià I Catalunya I amb menys intensitat a les Illes Balears.

PREVISIÓ RESTA DE SETMANA

La resta de la setmana continuarem baix la influència d’aire fred en altura a causa d’una vaguada, que tornarà a deixar tempestes que sobretot afectaran el dimecres a Catalunya I sembla que ací al territori Valencià no se’n produirien o de quallar alguna seria molt poca cosa. Entre dijous i divendres si que creix de nou la possibilitat de que pugen créixer nous ruixats i tempestes per les nostres terres,cosa que anirem afinant en pròximes publicacions. De cara el cap de setmana poc a poc anirà retirant-se la inestabilitat amb el desplaçament de l’aire fred altres latituds.

Per tant atents a les tempestes entre hui i sobretot demà. Seguimeeeeeeent ⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando