Per Nando

20/06/2022

ACTUALITZACIÓ PREVISIÓ TEMPESTES ⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Meteo

Destacats

Bona vesprada!!! Finalment les tempestes que encara que no esperàvem que foren generals,però si que afectaren algun punt de l’interior de Castelló I València no se estan produint,però no serà el cas de demà on si que esperem un dia més rebolicat.

model Arome

I és que demà de cara a migdia o vesprada els núvols creixeran amb energia per l’interior deixant tempestes fortes o molt fortes que avançaran cap a última hora al litoral. Atenció perquè aquestes tempestes podran vindre acompanyades de pedra i fortes ratxes de vent. Les últimes actualitzacions dels models també veuen que a partir de dimecres l’oratge no serà tan tempestuós com feia uns dies veien els models i només esperem algun ruixat dèbil i dispers entre dijous i divendres.

ATENCIÓ PETQUE POT TORNAR LA DORSAL AFRICANA ?☀️?☀️?☀️?☀️?☀️?☀️?☀️?☀️?☀️?☀️

Per últim avançar que sembla que la pròxima setmana I desde el Mediterrani la dorsal Africana podrà tornar amb força i tornar la forta calor a casa nostra. Recordem que ja tenim el Mediterrani a uns 25°C I vorem fins on arriba eixa temperatura cap a finals d’Agost. Batrem records? Ho vorem

De moment estarem molt pendents de les tempestes sobretot a partir de demà a migdia. Bona nit I fins demà ??????

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando