Per Nando

19/06/2022

AVÍS GROC PER TEMPESTES,PERÒ ATENCIÓ A DIMARTS!!!⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Meteo

Destacats
Avisos Aemet.
model Arome.

Bona vesprada!!! Primers avisos activats per tempestes que començaran a produir-se demà de vesprada,però demà no ena afectaran de manera general i serà l’interior de València I la província de Castelló la que es podran veure afectades per aquestes tempestes que podran ser intenses I portar pedra i fortes ràfagues de vent.

PERÒ ATENCIÓ AL DIMARTS!!!!⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

El pròxim dimarts és quan la Dana la tindrem més aprop del territori Valencià i per tant de vesprada es repetirà el creixement de tempestes,atenció perquè aquest dia podran ser més generals I localment podran ser virulentes amb pedra i acompanyades de molt de vent.

Desde Meteopoble estarem atents aquestes tempestes d’estiu que no són benvingudes per al camp.

Seguimeeeeeeent.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando