Per Nando

18/06/2022

QUAN S’ACABA AQUESTA CALOR? TINDREM TEMPESTES???????⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Quina setmana de calor hem tingut i hui tornarem a patir,ahir les temperatures màximes tornaven a superar els 40°C a molts indrets i hui de nou poden estar molt prop d’aquest registre a les comarques més usuals que són les més centrals del nostre territori.

Però sembla que poc a poc aquesta calor anirà retirant-se dia a dia i demà ja notarem una baixada de les màximes,encara que superarem els 35°C a molts observatoris.

CANVI D’ORATGE PRÒXIMA SETMANA AMB DANA O VAGUADA????⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

De cara a mitjans de la pròxima setmana la baixada de les temperatures serà més notòria a tot el territori amb el pas d’una Dana o Vaguada. Dependrà per on acabe creuant o acapara més al sud peninsular per vore si també arriben tempestes fortes al nostre territori,situació de tempestes que caldrà confirmar els pròxims dies,perquè les últimes actualitzacions difuminen un poc eixa vaguada i la mouen un poc més al nord.

Ho seguim i actualitzem. Bon dissabte.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando