Per Nando

17/06/2022

ATENCIÓ!!! SETMANA PRÒXIMA AMB POSSIBLE TEMPESTES FORTES⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Meteo

Destacats

Bona vesprada,els models van ficant-se tots d’acord amb la possibilitat de que l’embossament d’aire fred acabe entre el pròxim dimarts/dimecres al centre peninsular i per tant acabaria deixant una segona meitat de la pròxima setmana prou més fresqueta ( no farà fred) i inestable amb la possibilitat de tempestes que podran ser fortes o molt fortes a molts punts de la península i també afectar al nostre territori. Tot dependrà del alcanç d’aquesta Dana i el seu moviment.

Per tant aquesta situació l’anirem seguin dia a dia i si fa falta tornarem a postejar 2 vegades diariament. Sembla que venen tempestes d’estiu i aquestes tempestes no fan massa gràcia sobretot a la gent que viu del camp.

Seguimeeeeeeent.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando