Per Nando

16/06/2022

QUE CALOR!!!! REFRESCARÀ LA PRÒXIMA SETMANA?????????????

Meteo

Destacats
Font Avamet

Bon dia!!! De nou ahir valors molt propers o superant els 40°C a molts indrets del territori sobretot de l’interior de València i comarques del sud de València I nord d’Alacant,però açò no s’acaba i encara queden dies de molta calor,per tant continuarem suant.

QUE PASSARÀ LA PRÒXIMA SETMANA?

Sembla que finalment la Dana que quedarà a l’oest peninsular a últims de setmana començarà a creuar la península I al mateix temps serà reabsorbida per la circulació general de cara a inicis de la pròxima setmana,per tant creuarà en forma de vaguada i el que ací portarà en principi es una baixada notable de les temperatures de cara dimarts/dimecres. Farà calor però sembla que les màximes ens podran deixar un respir al desplaçar eixa massa càlida sahariana que ens està afectant desde la setmana passada.

Però com dic pel moment continuem amb molta calor al nostre territori mínim 5 o 6 dies més.??????

Fins demà.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando