Per Nando

15/06/2022

I VOREM QUE FA LA DANA……☀️☀️☀️??????⛈️⛅️⛈️⛅️⛈️⛅️⛈️⛅️⛈️⛅️⛈️

Meteo

Destacats
Font Avamet

Bon dia!!! De nou ahir dia de molta calor I on se superaren els 40°C a Poblacions com Requena o Ayora,inclús creixeren algunes tempestes seques fruit de la mateixa calor,hui no sembla que eixes tempestes puguen tornar a formar-se,però la calor continuarà igual a tot el territori i on de nou podrem acostar-se als 40°C o inclús superar eixos valors a l’interior de València i les comarques més centrals del territori Valencià.

LA CALOR APRETARÀ,PERÒ ES VEUEN CANVIS

De nou els models estan molt confusos en la trajectòria de la Dana que es situarà a l’oest peninsular de cara a finals de setmana,perquè difereixen molt eixida darrere eixida i per tant pot canviar molt la previsió per a la pròxima setmana. Ara mateix el model Europeu creua per la península la Dana o Vaguada a partir del pròxim dilluns,això portaria un refrescament important de les temperatures la pròxima setmana al nostre territori i inclús algunes tempestes,però per contra el model Americà creua eixa Dana més al nord i per tant ací continuaria la forta calor.

Qui guanyarà? Anirem esbrinant-ho els pròxims dies,de moment calor a manta fins a finals de setmana,després vorem.

Fins demà.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando