Per Nando

14/06/2022

LA CALOR NO AMAINARÀ I LA DANA QUE FARA?☀️☀️☀️☀️☀️☀️?????????⛈️⛈️

Meteo

Destacats

Bon dia!!! El model Europeu continua veient que la dorsal Africana ens afectarà de ple i quedarà ancorada a bona part de la península I el Mediterrani,almenys es veu aquesta situació fins a 240 hores.

Font Avamet

Per tant continuarà la forta calor a casa nostra I de nou seran les comarques més habituals on de nou superaran els 35°C els pròxims dies i inclus rondaran els 40°C con podeu vore en la tabla d’Avamet del dia d’ahir. I així seguirem perquè durant la setmana podran aplegar superar els 40 °C.

I LA DANA QUE FARÀ?

De moment el model Europeu la veu situada durant tota la setmana a l’oest peninsular,això farà que les tempestes es donen per aquella zona o inclús pel centre peninsular,de moment ací no es veu cap perill que aquestes tempestes ens puguen afectar,això sí continuarem amb calor agobiant que no té tendència amainar.

Fins demà.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando