Per Nando

12/06/2022

ATENCIÓ!!!! DESPRÉS DE LA CALOR,DANA I TEMPESTES ???⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Calor forta calor la que patirem aquesta setmana,però per sort les últimes eixides dels models han rebaixat un poc els valors extrems de temperatures i ara mateixa sembla que les màximes més elevades durant la setmana estarien entre 35-38°C, ara mateixa no és veuen els més de 40 °generalitzats com fa uns dies. Això no vol dir que no serà una setmana dura en quant a calor perquè mínim fins dissabte les màximes pujaran més de 35 °C a molts indrets.

MOLT PENDENTS DE LA DANA I LES TEMPESTES

Molt pendents també d’una Dana que sembla que a partir de dimecres és quedarà situada a l’oest de Portugal i durant el cap de setmana anirà adintrant-se per la península,això afavorirà baixada de les màximes i per tant aliviara la forta calor,però tindrem que estar atents perquè podrà portar tempestes molt fortes al seu pas i també al nostre territori cap a finals de setmana. I vos dic que les tempestes amb la calor acumulada que tindrem si acaben produint-se no porten res de bo.

Per tant seguiment a Meteopoble per anar veient el recorregut de la Dana I els seus efectes per la península,però abans patirem calor de la bona???????

Fins demà.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando