Per Nando

10/06/2022

ATENCIÓ!!! PRIMERA ONADA DE CALOR MOLT INTENSA ??????????????????

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Sol i calor tindrem també el dia de hui on de nou seran les comarques centrals on els termòmetres pujen més i inclús puguen arribar les màximes a fregar els 35°C,però anem a estar molt atents a la onada de calor que afectarà a bona part de la península,on a partir de hui I durant tot el cap de setmana registraran màximes de fins a 40 °C al sud,centre i oest peninsular.

ATENCIÓ ACÍ ENTRE DILLUNS I DIMECRES

Sembla que la situació més crítica al territori Valencià la podríem viure entre dilluns i dimecres on les màximes podran sobrepassar els 40 °C a molts indrets,situació que anirem seguint com no tots els dies,perquè ens ve una pròxima setmana prou dura en quant a calor.

I és que la pròxima setmana ens vorem immersos en la potent dorsal Africana que acapararà tota la península i Portugal i on les màximes per damunt dels 40°C també es podran extendre fins al nord peninsular,situació que com dic no li llevarem l’ull de damunt.

I EL MAR MEDITERRANI CALFANT-SE?????

I mentrestant el Mar Mediterrani puja 1 grau respecte la setmana passada i tenim llocs davant les nostres costes que el mar es troba a 24 °C. Recorde que estem a Juny i que la pròxima setmana encara l’escalfara més.

Res més a dir hui,sols que prepareu-vos bé de cara esta onada de calor que sembla que serà llarga,dura i extensa. Ventiladors en martxa.????????

Fins demà.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando