Per Nando

9/06/2022

CALOR? PREPAREU-SE PER A LA PRÒXIMA SETMANA ????????????

Meteo

Destacats
Font Avamet

Bon dia!!! Finalment ahir les màximes quedaven molt prop dels 40 °C alguns observatoris i quasi totes les poblacions de les comarques més centrals tenien valors superiors als 35°C com veieu a la taula elaborada per Avamet.

HUI BAIXEN UN POC

Hui baixaran un poc respecte ahir,però així I tot sobrepassarem els 30°C a molts indrets i s’aproparem de nou als 35°C a comarques de l’interior de València I Alacant i sud de València I nord d’Alacant així com també en algun punt localitzat de la província de Castelló.

AGARREU-SE FORT PER A LA PRÒXIMA SETMANA ?????????????????????

Molta atenció als models la pròxima setmana perquè veuen una possible onada de calor en bona part de la península I com no també a casa nostra. Segons les eixides dels models podrà fer molta calor a tota la península arribant inclús al nord peninsular,situació que anirem seguint dia a dia,perquè només pensar-ho ja estic ofegant-me.

Fins demà.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando