Per Nando

2/06/2022

ATENCIÓ,PRÒXIMA SETMANA MÉS CALOR?????????????

Meteo

Destacats

Bon dia!!!Que fàcil és fer previsions i tendències a l’estiu. Bé setmana amb calor i així continuarà els pròxims dies on inclús entre hui I dissabte podrem tindre una mica més d’inestabilitat que podrà deixar algun ruixat dèbil i molt aïllat ( coses molt insignificants i que a bona part del territori ni s’enteraran) I seguirem molt atents a la pròxima setmana perquè els models apuntent que una possible irrupció d’aire càlid saharia ens podria afectar més de ple i per tant fer pujar encara més els termòmetres. Situació que anirem seguint,perquè també els models estacionals auguren un estiu molt càlid. Bufffff ja estic suant i encara no ha començat

Fins demà.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando