Per Nando

1/06/2022

PREVISIÓ METEOPOBLE ??????????????????

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Continuem amb. oratge típic d’estiu al nostre territori amb temperatures similars durant tota la setmana I que ens faran dormir destapats als més calorosos per la nit i pel dia les màximes superaran els 30°C a molts indrets,aquesta situació continuarà durant tota la setmana I també la pròxima.

Només pot créixer una mica d’inestabilitat entre divendres I dissabte fruit del creuament d’una mica d’aire fred pel nord peninsular que ací es traduirà en algun ruixat o tempesta poc important i també molt localitzat,ruixats que no s’enteratan a pràcticament a molts llocs del territori.

Anem observant models i informant tots els dues desde Meteopoble I si es veiera algun canvi important seríeu els primers en assabentar-se.

Fins demà.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando