Per Nando

31/05/2022

L’ESTIU VA A FER-SE MOLT LLARG???????????

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Els models no tenen massa canvis i ens fan pensar que anem a tindre un estiu llarg i calorós,encara com ha plogut prou aquestos mesos enrere. Per tant a 1 dia d’acabar Maig només puc dir que ens esperen dies de sol I calor amb màximes al voltant dels 30 °C. El cap de setmana aquestes temperatures encara pujaran i els valors estaran més propers als 35°C. A més entre divendres I dissabte podrem tindre una mica més d’inestabilitat que podrà deixar alguns ruixats i tempestes molt localitzats però localment forts. Estarem atents!!!

Fins demà.

Artana ( Castelló) imatge d’Helena.
Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando