ATENCIÓ HUI A LES TEMPESTES!!!⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Bon dia desde Napoli i on hui mateix partim cap a Sorrento per a visitar tota la costa Amalfitana, fins el pròxim diumenge que finalitzarem el viatge en Roma. Hui tenim novetats en l’oratge i es que a banda de tindre una baixada de termòmetres respecte als últims dies, la vesprada serà ben moguda a causa d’un embossament d’aire fred que farà que ens creue una banda d’inestabilitat de nord a sud del territori i que deixarà tempestes que podran ser fortes I acompanyades de granís, sobretot desde la província de Castelló fins el nord d’Alacant,aquestos ruixats seran de molt curta durada.

I ELS PRÒXIMS DIES?

Demà encara tindrem el risc d’algun ruixat o tempesta de cara la vesprada,però coses molt puntuals i prou menys insignificants que el dia de hui,les temperatures maximes encara baixaran més deixant un dia molt sgradable. De cara a dijous i sobretot el cap de setmana desapareix la inestabilitat I les temperatures pujaran de nou de manera decidida per damunt dels 30°C.

Be,continuem viatjant,però continuem informant a Meteopoble.

buona giornata.

Comparteix
Anunci