Per Nando

20/05/2022

CALOR FORTA CAP DE SETMANA,DESPRÉS TEMPESTES ☀️☀️☀️☀️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Prepareu-vos per a la forta calor d’aquest cap de setmana al nostre territori,calor que inclús enfilara les màximes per damunt dels 35°C a,les comarques més centrals del nostre territori. I també atents a la vaguada que ens creuarà a partir de dimarts-dimecres perquè portarà el risc de tempestes que podran ser intenses I vindre acompanyada d’una normalització dels termòmetres més acordes per al mes de Maig.

Hui tornem de Capri a Napoli,per ací també fa calor pel dia amb màximes que oscilen per damunt dels 25°C. Però anem a seguir l’evolució de les tempestes de cara el pròxim dimarts-dimecres per vore de quina manera van evolucionant.

Fins demà.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando