Per Nando

5/05/2022

SITUACIÓ HISTÒRICA,I ARA QUE?⛈️?☁️❄️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Comencem mostrant el mapa de precipitacions acumulades durant el que portem d’any,però practicament va començar a ploure desde mitjans del mes de Març. Com veieu precipitacions històriques i on trobem molts comarques com la Marina,el Comtat,la Vall d’Albaidala Safor o inclús la Canal de Navarrés on trobem poblacions que ja porten més de 1000 mm,però és que en comarques com la Marina i la Safor tenim llocs on ja s’apropen als 1500mm,però com veieu a quasi tot el territori ha plogut de manera abundant.

SEMBLA QUE TANQUEM L’AIXETA PEL MOMENT.

A partir de hui i encara que queden alguns ruixats I llevat d’alguna gota dispersa per la vesprada a l’interior nord tanquem l’aixeta almenys per al que queda de setmana i també per a la pròxima setmana,per fi sembla que es vol instal·lar l’anticicló a casa nostra,però encara sense massa calors pel moment. Hui poc a poc el sol anirà impossant-se s tot el nostre territori.

Es que meu preguntat pel dia 14 sabent que eixe dia encara en preocupa més a mi,ja quasi puc confirmar que tindrem bon oratge a causa del canvi de patró atmosfèric que sembla que pel moment impedirà que les Borrasques puguen arribar cap al nostre territori.

Ganes de soleta? Gaudiu que sembla que per fi arriba per a quedar-se un grapat de dies.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando