Per Nando

4/05/2022

CONTINUA PLOVENT I HO FARÀ DE VALENT LES PRÒXIMES HORES!!!⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Meteo

Destacats
Font Avamet

Bon dia!!!! Després de la impressionant tromba d’aigua que deixava ahir més de 200 mm a la ciutat del Cap i Casal on sembla que es un registre Històric per a la ciutat de València en 24 hores. Ara mateix les precipitacions tendeixen a desplaçar-se cap al sud,aquesta nit encara tenim registres de entre 70′-80 mm com els que han caigut a Alginet o Algemesí. Aemet rebaixa l’avís groc a quasi tot el territori Valencià però seguiren pendents de les pluges les pròximes hores a les comarques del sud.

ATENCIÓ LES PRÒXIMES HORES A LA DIÀNIA ⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Ací es on les,precipitacions es concentraran les pròximes hores I que ja van baixant cap al sud de València I nord d’Alacant,precipitacions que podran ser localment fortes I inclús acompanyades de tempesta. Molta precaució perquè ja parlem de terreny banyat en tot aquest sector. Durant les últimes hores de la vesprada-nit aquesta situació de pluges tendirà a remetre a tot el territori.

QUE PASSARÀ ELS PRÒXIMS DIES?

Poc a poc l’anticicló anirà adrintant-se cap a la península a partir de demà i durant el cap de setmana deixant bona cosa de sol I temperatures màximes superiors als 20 °C a molts observatoris del territori Valencià. El 14 de Maig dia tant important per a mi ja vorem que passa,perquè el que ahir es veia Anticiclò hui veu borrasca,però parlar a tant llarg termini és parlar per parlar.

Ara seguim les pluges de hui I ja vorem. Anem informant.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando