Per Nando

3/05/2022

CONTINUEM AMB ORATGE MOLT REBOLICAT⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Meteo

Destacats

Benvinguts de nou,dia molt inestable el que hem tingut hui desde el golf de València fins la província de Castelló,un dia de ruixats i tempestes que deixen acumulats superiors als 100 mm i com veieu al radar continua plovent per aquella zona.

AÇO ENCARA NO S’ACABA?☔️?☔️???☔️???☔️?

Durant la nit i matinada eixes precipitacions tendeixen anar baixant cap al sud I per tant demà les precipitacions més importants és donaran al sud de València I la província d’Alacant,les pluges podran ser persistents en algunes comarques de la DIÀNIA on influirà el vent de gregal que donarà demà la posició de la Dana.

MILLORIA NOTABLE A PARTIR DE DIJOUS☀️☀️☀️☀️☀️

A partir de dijous la milloria serà notable i només esperem algun ruixat molt dispers per la vesprada per l’interior de la província de Castelló,el cap de setmana podrem gaudir del sol i temperatures primaverals a tot el territori Valencià.

I PER A LA PRÒXIMA SETMANA?

Vigilant estic de cara la pròxima setmana I sobretot el 14 de Maig,a dis de hui I mirant els models es possible que la estabilitat i les temperatures més que agradables ens acompanyen durant eixos dies.

I ja vos dic jo que no tinc cap màquina de l’oratge per a que el dia de la meua boda no ploga??????

Ja vorem……….

Imatge d’Alex ( València)
Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando