Per Nando

3/05/2022

ATENCIÓ!!! AVÍS TARONJA PER TEMPESTES ⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Quina nit de llamps i trons se està produint a comarques com la Safor ara mateix i es que ens trobem tot el litoral desde la Safor fins al Baix Maestrat en avís taronja per eixes tempestes que poden portar granis i pluges de fins a 40 mm en una hora. A la resta també pot ploure inclús tronar,però amb menys intensitat que a les zones on el avís es taronja.

ENCARA MOLT PENDENTS ENTRE HUI I DEMÀ ⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Entre hui I demà i amb la posició de la Gota Freda continuarem amb risc de tempestes a tot el territori però amb més probabilitat de la província de València cap amunt. Atenció!!! Perquè demà i amb el moviment de la Dana cap a l’est afavorirà que el vent entre de gregal I de nou les precipitacions es concentraran a la Diània on podrà ploure de manera persistents I localment forta.

Dijous s’allunya la Borrasca i per tant anirà remetent la inestabilitat I deixant un oratge més tranquil i assolellat que ens podrà acompanyar també tota la pròxima setmana.

Però mentrestant seguim pendents de les tempestes que encara es produiran entre hui I demà.

Fins la vesprada.

Imatge d’ahir per Elsa de Salem al seu pas per el Comtat.
Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando