Per Nando

2/05/2022

I ATENCIÓ QUE AÇÒ NOMES HA FET QUE COMENÇAR⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Meteo

Destacats

Continua plovent I tronant arreu del territori Valencià,però hui la Diània ha estat la més afectada per aquestes tempestes que en molts casos han vingut acompanyades de pedra. Com veieu destaquen els 65 mm de Muro o els més de 50 mm a Bocairent I Gaià n’és o també els més de 30 mm a Castelló de Rugat,l’Orxa o Beniatjar entre altres.

CONTINUARÀ PLOVENT ⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Les tempestes continuaran afectant al nostre territori les pròximes hores. Atenció a esta nit I demà mati a la meitat sud del territori i de cara la vesprada de demà sembla que la major inestabilitat es trobarà a la meitat nord. Aquestes precipitacions i tempestes podran ser fortes o molt fortes.

DIMECRES CONTINUARÀ LA INESTABILITAT

Dimecres amb la Dana situada al sud de la península afavorirà l’entrada del gregal I de nou podria ser el sud de València I nord d’Alacant la zona més afectada per els ruixats que a més podran ser persistents. Dijous la borrasca ens abandona i la millora es farà notable a tot el territori.

Continuem de seguiment.

Mari Angeles. Benimassot
Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando