Per Nando

1/05/2022

MOLT ATENTS A LA PRÒXIMA DANA ?⛈️☔️?⛈️☔️?⛈️☔️?⛈️

Meteo

Destacats

Bon dia!!!! Encara que ahir ja es donaren alguns ruixats i que hui també podrien produir-se aquesta vesprada però coses molt insignificants,haurem d’estar pendents a partir de demà. Demà els models ja insinuen tempestes que podran ser molt fortes I sense descartar el granís per l’interior de València I Castelló,però que difícilment aplegaran a la costa. Unes tempestes que de nou es repetiran el dimarts.

ATENCIÓ ENTRE DIMECRES I DIJOUS

Atenció a partir de dimecres perquè els models situen la Borrasca i l’embossament d’aire fred molt ben situat per a vore ploure amb molta gana sobretot a la Diània ( sud de València I nord d’Alacant) on sembla que les pluges podran ser molt intenses I persistents segons mostren els models a dia de hui.

Per tant de nou toquen dies de seguiment i on es possible que els acumulats siguen molt importants entre dimecres I dijous.

Fins la vesprada.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando