Per Nando

1/05/2022

ACTUALITZACIÓ!!! SETMANA DE DANA I TEMPESTES ⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Meteo

Destacats

Benvinguts de nou,algunes tempestes molt disperses i molt ràpides han creuat sobretot la província de València I nord d’Alacant,tempestes que són el preludi de la pròxima Dana que portarà cada vegada més inestabilitat a partir de demà.

Entre demà i dimarts els ruixats I les tempestes podran ser més generals,trobem avisos activats demà per l’interior de València I Castelló I dimarts a tota la Diània ( sud de València I nord d’Alacant) per precipitacions intenses que podrien deixar acumulats importants.

ATENCIÓ ENTRE DIMECRES-DIJOUS

Entre dimecres I dijous encara podríem tindre més inestabilitat quan la Dana creue pel sud cara al Mediterrani, situació que vigilarem els pròxims dies I anirem afinant millor.

Pareix que tenim bones notícies referents a les tendències,pareix i encara que estem a primavera i tot açò pot canviar,que a partir del pròxim cap de setmana podriem entrar en una configuració més tranquila i l’oratge ens podria respectar almenys el pròxim cap de setmansa i també les següents setmanes inclos el dia del meu casament. Respectarà les festes de Muro i la meua boda? Com sempre l’última hora a Meteopoble.

Anem afinant.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando