Per Nando

30/04/2022

BUFFFFF,MOLT PENDENTS DE LA PRÒXIMA SETMANA ⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Meteo

Destacats

Bon dia,els models van agafant força per a la pròxima Dana que ens afectarà a partir del dilluns,una situació que sembla i segons els últims models podrà portar precipitacions importants,persistents i inclús localment fortes a molts punts del territori,ara bé sembla que de nou seria la Diània ( sud de València I nord d’Alacant) on podríem arreplegar els màxims d’aquest nou episodi.

MAIG PODRÀ CONINUAR INESTABLE

I continue també molt pendent del llarg plaç del mes de Maig,les tendències continuen marcant un patró atmosfèric que podria fer que continuara el oratge rebolicat i també molt pendent del dia 14. Plourà ? Crec que és la primera vegada que no vull que ho faça i casar-me tranquil,però si ho fa me fotre com tots?????

Be ara cal seguir lo de la pròxima setmana perquè els acumulats podran ser força interessants.

Fins la vesprada.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando