Per Nando

28/04/2022

XE QUE PLOU!!! CONTINUEM TAMBÉ PENDENTS DE LA PRÒXIMA SETMANA ☔️☔️☔️☔️☔️☔️☔️☔️☔️☔️☔️☔️☔️☔️☔️☔️☔️☔️

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Cel prou cobert i plovent sobretot a les comarques més centrals del territori,encara que no plou de manera abundant si que ho fa per a que tinga’m que agafar el paraigües abans d’eixir de casa.

CONTINUARÀ PLOVENT ☔️☔️☔️☔️☔️☔️☔️☔️☔️☔️☔️☔️

Com podeu observar continuarà plovent les pròximes hores com així ho indica també el model Arome,situació que de cara la vesprada començarà a parar de precipitar i tant demà com el cap de setmana la milloria serà notable a tot el territori I podrem gaudir del sol i temperatures agradables.

ESPERANT LA PRÒXIMA DANA.

Encara que el model Europeu ahir reculava un poc en quant a l’embossament d’aire fred per a la pròxima setmana,el model Americà continua apostant per aquesta opció que tornaria a rebolicar l’oratge les últimes hores de diumenge i de manera més significativa la pròxima setmana. Situació que caldrà seguir els pròxims dies per vore com va evolucionant.

I també seguirem per si de veritat es vol acabar aquest període d’inestabilitat que portem arrastrant desde Març i que alguns models començen a finiquitar cap a la segona setmana de Maig.

Anem veient-ho. Fins la vesprada.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando