Per Nando

27/04/2022

A PARTIR DE HUI PLUGES!!!! I LA PRÒXIMA SETMANA TAMBE VA DE BOOOO ⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Oratge rebolicat a partir de hui amb precipitacions que hui mateix començaran a deixar-se notar sobretot de vesprada i d’oest a est del territori.

Demà serà el dia més inestable amb la Gota Freda que anirà desplaçant-se cap al sud,on les pluges podran ser més generals i inclús localment moderades,no plourà de manera persistent però si que ho podrà fer a qualsevol hora del dia i qualsevol lloc,més probable quan més al sud. Finalment divendres tenim novetats i es que millorarà de manera ràpida l’oratge I deixant un dia i un cap de setmana prou tranquil.

PERÒ NOVA DANA PRÒXIMA SETMANA ⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Açò no s’acaba mai i la pròxima setmana a partir del dimarts i de la ma d’una nova Dana tornarà a complicar l’oratge al nostre territori,una pròxima setmana que a dia de hui és veu prou més moguda que aquesta setmana i on pràcticament desde dimarts podrà ploure tots els dies.

Seguimeeeeeeent i fins la vesprada.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando