Per Nando

25/04/2022

COMENCEM SETMANA PENDENTS D’UNA DANA⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Oratge tranquil I assolellat fins el pròxim dimecres on de nou un embossament d’aire fred començarà a despenjar-se pel centre de la península i farà que tinga’m més inestabilitat en forma de ruixats i tempestes que començaran el dimecres com he dit abans. Tindrem que estar molt atents,perquè dijous aquesta Dana podrà situar-se a un lloc idoni per tornar a vore ploure amb gana a les comarques més centrals del nostre territori,sembla que entre dijous i divendres podríem tindre la situació més inestable d’aquesta nova Dana.

CAP DE SETMANA

Sembla que de cara a dissabte la situació meteorològica aniria millorant de nou amb l’allunyament de la Borrasca cap a l’est,però açò ho haurem d’anar confirmant els pròxims dies. Estic fixant-me també com pot entrar el mes de Maig i sembla que podria ser prou probable que continuarem amb la mateixa tònica que els últims mesos i per tant continue afectant-nos la inestabilitat a les nostres terres.

Anem informant.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando