Per Nando

22/04/2022

ESPERANT EL FRONT DE PONENT!!! ATENCIÓ POSSIBLES CANVIS PRÒXIMA SETMANA ?????⛈️?⛈️?⛈️??⛈️

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Guaita el front de ponent per la península I avança molt poc a poc, ací a casa nostra vindrà a creuar entre esta nit I demà mati i esperem molt poca cosa de pluja » destorbar és el que farà «

DIES D’ESTABILITAT PERÒ PENDENTS DELS MODELS DE NOU.

Sembla que passat el front gaudiren de dies d’estabilitat i temperatures agradables,però també sembla que tot açò te data de caducitat i de cara mitjans de la pròxima setmana podran tornar els ruixats I les tempestes i amb un patró molt familiaritzat les últimes setmanes amb llevant I un embossament d’aire fred sobre les nostres latituds.

Si no ho veig no meu crec,sembla que de moment la inestabilitat vol quedar-se inclús entrant Maig.

Ho seguim? Clar que si.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando