Per Nando

20/04/2022

QUINA AIGUA I QUINS TRONS!!! I AÇÒ NO S’ACABA???⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️?????????

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Bona tempesta està creuant ara mateix les comarques centrals I al seu pas està deixant molta pluja i bona cosa de llamps i trons. Aquesta serà la tònica de tot el dia. Les tempestes aniran creixent de manera irregular i allà on descarreguen ho faran amb força,per tant molta precaució.

CAP DE SETMANA NO MASSA PREOCUPANT.

A partir de demà és ttanquilitza l’oratge i tindrem uns dies prou més tranquils,només i amb el pas d’una borrasca pel nord de la península tindrem el pas d’un front entre la nit de divendres i dissabte pel matí que pot deixar algun ruixat de molt poca importància.

I LA SETMANA QUE VE ALTRA DANA?⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

I açò és un no parar i els models tornen a intuir una nova Dana de cara mitjans de la pròxima setmana I amb un recorregut similar al de les últimes setmanes,sembla que hem entrat a una zona monzonica i per tant no es veu una situació clara d’estabilització de l’oratge que ens faça pensar en Anticiclò i bones temperatures.

CONTINUEM PENDENTS DE L’ORATGE

FINS LA VESPRADA,ATENTS A LES TEMPESTES.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando