Per Nando

19/04/2022

TEMPESTES ACTIVES!!!ATENCIÓ A DEMÀ ⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Meteo

Destacats

Tempestes actives a l’interior nord de València I la província de Castelló i que difícilment tocaran hui punts del sud de València i la província d’Alacant.

ATENCIÓ A DEMÀ ⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Demà si que serà un dia complicat,la Borrasca formada davant les nostres costes anirà enviant nuvolositat en forma de tempesta I que podrà afectar a qualsevol punt del territori,podran ser fortes o molt fortes i acumular pluges entre 50-100 mm en alguns indrets en molt poc de temps. Serà molt difícil encertar qui s’endurà la grossa d’aquest episodi,però tot sembla que podrà ser el sud de València I nord d’Alacant I la província de Castelló les més afectades. Atenció també a la neu a les serres perquè podran acumular vora 5 cm per damunt de 1000 m.

PROXIMS DIES

A partir de dijous bon oratge i a l’espera d’un front que ens creuarà dissabte,però que serà molt poc actiu i apenes deixarà precipitacions. La pròxima setmana podriem tornar a parlar d’inestabilitat,perquè els models continuen veient una atmosfera caòtica i amb borrasques que volen circular més pel sud de l’habitual.

Fins demà.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando