Per Nando

19/04/2022

ATENCIÓ A LES TEMPESTES!!!!⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Meteo

Destacats
Model Harmonie
Avisos Aemet.

Bon dia!!!! Molt atents al creixement de les tempestes que patirem aquesta vesprada i que avançaran d’oest a est del territori Valencià. Com veieu al model Arome podran ser intenses sobretot a l’interior de València I Castelló on ens trobem en avís groc per aquestes tempestes que podran deixar fins a 20 mm en una hora.

I DEMÀ BORRASCA MEDITERRÀNIA ⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Demà tindrem un dia prou més inestable amb la formació de la Borrasca davant les nostres costes,una borrasca que deixarà precipitacions generals I que podran anar acompanyades de tempesta I ser localment intenses. Atenció!!! A la província de Castelló i Tarragona on eixes precipitacions entraran de mar cap a terra i podran ser fortes i persistents I en forma de neu a les serres de l’interior,però amb l’última eixida del model Americà també ATENCIÓ!!! Al sud de València i nord d’Alacant perque veu la formació de la Borrasca un poc més al sud i per tant aquesta zona demà també pot rebre precipitacions molt intenses. Dijous la borrasca s’allunya ràpidament i la millora serà progressiva.

CAP DE SETMANA ☁️☁️☁️☁️☁️☁️☁️☁️☁️☁️☁️☁️

De cara el cap de setmana l’oratge vindrà marcat per el creuament d’una borrasca pel nord de la península,ací portarà vent entre moderat a fort de ponent i pas de núvols que podran deixar algun ruixat molt poc important el dissabte.

Per avançar les tendències pr a la pròxima setmana no es veu cap Anticiclò centrat a la península que ens faça pensar que s’instal·la la estabilitat definitivament,per tant com els models estan tan canviant encara podran canviar eixes tendències d’un dia per a altre i desde Meteopoble anirem dia dia. De moment hem avançat fins tot el cap de setmana que no serà tant inestable i podran gaudir dels actes festius molt pobles.

Peró de moment pendents de les tempestes d’aquesta vesprada que aniré informant.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando