Per Nando

18/04/2022

PENDENTS DE LES PLUGES INTENSES A PARTIR DE DEMÀ ⛈️?⛈️?⛈️?⛈️?⛈️?❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️

Meteo

Destacats
model Arome

Bon dia!!! Hui ja podem tindre les primeres tempestes al nostre territori,tempestes que afectaran esta vesprada a l’interior nord de València I Castelló I que no descartem que puguen ser puntualment fortes.

Demà comença a cambiar l’oratge i ja tindrem les primeres precipitacions localitzades,però que no descartem que puguen ser localment fortes. Serà entre dimecres i dijous i amb la formació d’una borrasca ben definida davant les costes del territori Valencià la que farà que la inestabilitat siga més acusada. Tindrem pluges intenses que podran ser persistents i inclús amb nevades a les serres de l’interior. Encara falta definir on plourà més del nostre territori,perquè tot dependrà de l’ubicació final del centre de la Borrasca. Ara mateix tot fa pensar que desde el nord d’Alacant fins a Catalunya i les Balears serà on eixes pluges es deixaran més de notar,aquesta situació la definirem millor en les pròximes eixides dels models mesoescalars,per vore si la depressió acaba més cap amunt o més cap avall perquè tot això farà un canvi radical en ls previsió cap a les nostres terres.

DIJOUS MILLORA I CAP DE SETMANA VARIABLE.

A partir del dijous anirà millorant l’oratge amb l’allunyament de la Borrasca. El cap de setmana predominarà una borrasca al Atlàntic i que ací ens enviarà bandes de núvols que inclús poden deixar precipitacions no massa importants el dissabte. Situació que també anirem seguint els pròxims dies i anirem definint de la millor manera possible.

Mentrestant disfruteu de l’últim dia de Pasqua perquè demà ens arriben de nou els canvis.

Fins la vesprada.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando