Per Nando

18/04/2022

LES TEMPESTES SERAN LES PROTAGONISTES FINS DIJOUS!!!⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️??????❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️

Meteo

Destacats

Benvinguts de nou,algunes tempestes tenim ara mateix a l’interior de la província de Castelló inclús nord de València,però no semblen massa significants,però atenció a demà perquè és deixaran notar més.

model Arome pròxims dies.

A partir de demà i amb el pas de la vaguada farà créixer la inestabilitat de cara la vesprada on esperem ruixats i tempestes que avançaran desde l’interior cap a la costa I podran ser localment forts.

Dimecres serà un dia molt rebolicat amb la formació d’una baixa entre el nostre territori i les Illes Balears,tindrem un dia prou tapat amb pluges generals i que podran ser en forma de tempesta i ser localment fortes. Veient les últimes actualitzacions dels models sembla que amb l’ubicació de la Borrasca plouria més a la província de Castelló,però caldrà seguir-ho. Atents també a la neu que podrà aparèixer a les serres més altes del nostre territori. El dijous ràpidament aniria millorant la situació desde bon mati.

I de moment no avança més,demà mati actualitzarem també els models per al cap de setmana pròxim. Fins demà.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando