Per Nando

16/04/2022

SETMANA MOLT REBOLICADA I VARIABLE,MOLT ATENTS A LES PREVISIONS!!!?⛈️?⛈️?⛈️?⛈️?⛈️?⛈️

Meteo

Destacats

Benvinguts de nou,setmana molt variable I on haurem d’estar molt pendents dels models.Aquest mateix matí feia una previsió de cara el pròxim cap de setmana on segons els models no veiem una situació de pluges,doncs amb les eixides d’esta vesprada aquesta situació no està gens clara,tot perquè este matí veien una borrasca anclada en l’Atlàntic I amb les eixides d’esta vesprada la situen al centre peninsular i això portaria al nostre territori risc de ruixats i tempestes.

De moment tampoc tenim clara l’ubicació de la Borrasca per al pròxim dimarts-dimecres i no sabem si les precipitacions més fortes es quedaran al sud del Mediterrani o per contra més al nord ( Castelló-Catalunya) com per anar definint lo del pròxim cap de setmana. Com sempre dic situació que caldrà seguir dia a dia I desde Meteopoble intentarem anar actualitzant on podrà ploure més els pròxims dies,algo difícil de afirmar en aquests moments.

Fins demà.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando