Per Nando

16/04/2022

ACTUALITZACIÓ NOVA DANA⛈️?⛈️?⛈️?⛈️??⛈️?⛈️?

Meteo

Destacats

Bon dia,ahir vaig acabar la jornada laboral amb més de 39°C de febra i es que el refredat que porte es de aupa, ens alcem per fer la previsió i me tornaré a gitar,però de moment la febra ha baixat i el cos es sent un poc millor. I és que aquestos canvis d’oratge ens estan afectant molt i els constipats estan a l’ordre del dia.

TENIM CANVIS

Doncs de nou tenim canvis a partir de dimarts,sembla que una nova Dana i amb la formació d’una borrasca en superfície faran que la inestabilitat vaja en augment. Dimarts serà un dia variable i amb probabilitat de ruixats dispersos que inclús podran vindre acompanyats de tempesta i ser localment forts,podrien afectar a qualsevol punt del territori,però no seran generals. Dimecres i dijous i amb la formació de la Borrasca que ens enviarà llevant les pluges seran més extenses,persistents I localment fortes. Caldrà seguir on acaba situant-se la borrasca per anar veient quina zona del territori Valencià és la més afectada,hi ha models que apunten de nou a la Diània ( sud de València I nord d’Alacant) però també tenim models que apunten més cap a la província de Castelló.

QUE PASSARÀ LA RESTA DE LA SETMANA?

Sembla que dijous a migdia la inestabilitat anirà a menys i pararà de ploure. De cara divendres i el cap de setmana I segons les últimes actualitzacions dels models vindrà caracteritzada per una borrasca Atlàntica que ací ens portarà pas de núvols sense més conseqüències. Per tant a dia de hui sembla que no perillen ni festes de Llutxent,Terrateig etc…. Ni els moros de Banyeres, ni Alcoi,de totes formes tenim que anar seguint-ho perquè queda una setmana.

Ara anem a estar pendents dels models per al pròxim dimecres perquè de nou les pluges podran ser quantioses, vaig al llit de nou acabar de recuperar-me.??????

Fins la vesprada.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando