Per Nando

15/04/2022

BUFFFFF,ALTRA DANA? MAREEEEEE?????⛈️?⛈️?⛈️?⛈️?⛈️?⛈️?⛈️?

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Oratge Anticiclonic el que ens espera fins el pròxim dimarts on de nou podem tindre canvis importants en ça situació meteorològica. A partir de dimarts tindrem el pas d’una vaguada,però atenció perquè les últimes eixides dels models inclús aïllen la vaguada amb la formació d’una nova Dana que ens podria portar un empitjorament prou important entre dimarts I dimecres. Com veieu desde fa més d’un mes hem entrat en uns dinàmica que a la mínima ens porta una situació d’inestabilitat a les nostres terres. Per tant caldrà seguir de ben aprop aquesta borrasca que ens mostren els models de cara dimarts/dimecres de la pròxima setmana,però ja vos dic jo que ens farà traure de nou el paraigües.

Anem informant.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando