Per Nando

14/04/2022

CONTINUA PLOVENT. QUE PASSARÀ PRÒXIMS DIES I LA PRÒXIMA SETMANA?☀️☁️⛈️?☀️☁️⛈️?☀️☁️⛈️?☀️☁️⛈️?☀️☁️

Meteo

Destacats
Satèl·lit
radar precipitacions
Acumulats Avamet.

Bon dia!!! Continua plovent en algunes zones del sud de la província de Castelló,província de València i nord d’Alacant, ara mateixa tenim registres que superen els 150 mm,en concret a la zona de la Mariola ( càmping Bocairent ) també 133 mm a Agres o els més de 100 mm a Barx,Vilallonga,Catí,Gandia,Muro d’Alcoi o Rosell. Bé com he dit abans continua plovent però és qüestió d’hores,perquè de cara el migdia començarà a escampar i acabarem veient el sol pràcticament a tot el territori.

ARA TOCA UNS DIES D’ANTICICLÓ ☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️

Recta final de la setmana Santa amb oratge Anticiclonic es el que tindrem els pròxims dies a tot el territori,cel assolellat i temperatures més que primaverals per a poder gaudir de les Pasqües i relaxar-se amb amics i familiars.

PERÒ DE NOU EL DIMARTS CANVIS?????????

Però de nou aquesta primavera és presenta molt variable I de cara el pròxim dimarts tenim canvis a la vista. Uns canvis que vindran de la ma d’una vaguada i que farà créixer la inestabilitat I els ruixats al nostre territori. Anirem esbrinant els pròxims dies on afectaran més aquestos ruixats en esta primavera tan plovedora.

Aquesta vesprada no tindrem informació,Meteopoble tornarà demà amb els models i previsions actualitzades. Gràcies i que passeu bon dia.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando