Per Nando

13/04/2022

PLOU I PLOURÀ LES PRÒXIMES HORES??????????

Meteo

Destacats

Benvinguts de nou, de moment les pluges més importants s’han donat al nord del territori com estava previst,però les pròximes hores eixes pluges aniran intensificant-se al sud de València I nord d’Alacant. De moment registres entre 60-80 mm a Comarques com els Ports I l’Alt i Baix Maestrat. També destaquem registres entre 30-40 mm a Comarques com la Safor i la Vall d’Albaida.

satèl·lit
Radar precipitacions
model Arome

Les pròximes hores les precipitacions aniran concentrant-se cap a comarques com la Safor,la Marina, la Vall d’Albaida,el Comtat,l’Alcoià i la Costera que serà on més plourà durant la nit i demà mati i on deixarà acumulats de fins a 100 mm. Demà s migdia anirà millorant la situació meteorològica amb l’allunyament de la Borrasca i donarà pas a unes Pasqües amb bona cosa de sol I temperatures al alça.

Anem informant.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando