Per Nando

13/04/2022

ATENCIÓ HUI!!! PLUGES FORTES O MOLT FORTES ⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Meteo

Destacats
Satèl·lit
Radar precipitacions

Bon dia!!! Plou de manera molt intensa a punts de la Safor amb un nucli que està allí enganxat i també ho fa al nord de la província de Castelló,en aquestes zones ja porten més de 30 mm i açò només ha fet que començar.

model Arome
previsió hui.

Continuarà plovent les pròximes hores al nord de Castelló,però atenció hui a les pluges sobretot de cara esta vesprada i a les comarques més centrals on el vent de gregal començarà a fer notar els seus efectes sobre la Safor,la Vall d’Albaida,la Marina,el Comtat,l’Alcoià i la Costera que és on esperem els màxims acumulats. A la resta també plourà però no amb la persistència i la força que ho farà en aquestes zones on en unes 12-24 hores podran caure més de 150 mm.

A partir de demà de vesprada torna l’estabilitat que ens acompanyarà fins la propera setmana,per tant recta final de setmana amb bona cosa de sol i temperatures primaverals.

I LA PRÒXIMA SETMANA?

La pròxima setmana començarà amb temps Anticlonic,però tot pareix que de cara mitjans de setmana pugam tindre un oratge més variable i desapacible. Ho seguirem i anirem informant.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando