Per Nando

12/04/2022

ATENTS A DEMÀ ⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Meteo

Destacats

Benvinguts de nou,poca cosa hui com esperavem,però demà la situació serà mes propicia per a les pluges donat que tindrem la Borrasca millor situada. Demà mati les pluges afectaran a la meitat nord i seran localment moderades,serà durant el migdia o vesprada quan les precipitacions més intenses es concentren al sud de València I nord d’Alacant, pluges que podran ser localment fortes persistents i deixar en apenes 12-24 hores acumulats de més de 100 mm. Per tant no es confieu que el episodi serà curt però intens.

Demà mati actualitzem models I previsions tant a curt com a llarg termini. Bona nit.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando