Per Nando

12/04/2022

ATENCIÓ DANA!!! PRIMERS AVISOS ACTIVATS⛈️?⛈️?⛈️?⛈️?⛈️?⛈️?⛈️?

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Comencem 48-60 hores d’inestabilitat a causa d’una Dana que vindrà a situar-se demà sobre el nord d’Àfrica I es quan portarà la inestabilitat més acusada. Primers avís groc per part d’Aemet per a demà per pluges que poden deixar 60mm en 12 hores,un avís que podrà pujar en intensitat,estarem pendents.

PREVISIÓ HUI I DEMÀ

model Arome
Mapa simbols hui.

De moment hui ja hem tingut aquesta matinada alguns ruixats arreu del territori però molt poca cosa i a més acompanyats de fang. Esta vesprada també ens creuarà una línia d’inestabilitat que deixarà ruixats sobretot per l’interior i que no descartem puguen vindre acompanyats d’algun tró.

situació sinòptica demà i dijous.
Mapa simbols demà.

Entre demà vesprada i dijous de mati esperem que la inestabilitat siga més acusada al nostre territori,les pluges començaran a caure pel matí a la meitat nord del territori,però aniran avançant ràpidament cap al sud. De vesprada-nit aquestes pluges es concentraran a la Diània ( sud de València I nord d’Alacant) on podran ser en forma de tempesta i ser localment fortes i persistents. El vent de bufarà fort de gregal a tot el litoral del golf de València. Dijous de mati encara continuarà la inestabilitat I on segurament tindrem registres de entre 50-100 mm a les comarques del sud de València I nord d’Alacant i de més de 150 mm a les zones més afavorides pel vent agregalat. Dijous de vesprada i amb l’allunyament de la Borrasca anirà millorant l’oratge de manera progressiva.

CAP DE SETMANA DE PASQUA

A partir de divendres i durant tot el cap de setmana tindrem estabilitat atmosfèrica amb l’anticicló situant-se entre la Península,França i les Illes Britàniques,per tant cap perill a l’hora de menjar-se la mona per a estos dies.

La pròxima setmana haurem d’estar pendents de la possibilitat de una nova inestabilització de l’oratge. Però ara de moment anem a seguir les pròximes hores perquè de nou seran força interessants.

Fins la vesprada.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando